Asta da încredere: ce a spus antrenorul lui Juventus, după ce torinezii au ajuns la un bilanţ dezolant în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Massimiliano Allegri a reuşit să câştige tot cu Juventus pe plan intern, însă n-a putut „rupe“ un blestem de 21 de ani.

Juventus e echipa cu cele mai multe finale pierdute în Liga Campionilor, şase din nouă!  Ultimul triumf al italienilor în competiţie datează din 1996. Între timp, torinezii au pierdut cinci partide cu trofeul pe masă:

*1997: 1-3 cu Dortmund

*1998: 0-1 cu Real Madrid

*2003: 0-0 şi 2-3 la penalty-uri cu AC Milan

*2015: 1-3 cu Barcelona

*2017: 1-4 cu Real Madrid

În ciuda acestui bilanţ, Massimiliano Allegri a făcut o afirmaţie curajoasă după finala de la Cardiff.

Ce a spus?

„Viaţa ne va oferi şansa de a ajunge, din nou, să jucăm cu trofeul pe masă. Vom juca finala şi în sezonul viitor. Trebuie să analizăm cu calm ce s-a întâmplat acum. Real Madrid a fost extraordinară după pauză, iar prestaţia noastră nu poate fi catalogată. Real Madrid ne-a presat infernal, timp de 15 minute, în repriza secundă. Acel şut deviat al lui Casemiro ne-a demoralizat. Ar fi trebuit să ne apărăm cu dinţii, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Trebuia să marcăm mai multe goluri în prima repriză, însă şi atunci ne-am pripit când am avut posesia“, a spus tehnicianul de 49 de ani.

Dani Alves: „N-am mai fost buni în apărare“

De trei ori câştigător al Ligii Campionilor, de fiecare dată cu Barcelona, Dani Alves a analizat prestaţia celor de la Juventus în finala pierdută de la Cardiff.

„Am egalat, însă apoi le-am permis celor de la Real să joace mai bine decât noi. Noi suntem o echipă bună din punct de vedere defensiv, însă în acest meci nu ne-am mai apărat bine. Dacă nu eşti solid în defensivă, Realul te va pedepsi“, a spus fundaşul brazilian al torinezilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite