Aşchia nu sare departe de trunchi: fiul lui Victor Piţurcă a ajuns mare jucător de poker. A câştigat un premiu uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a povestit că Alex (33 de ani), care a renunţat la cariera de fotbalist din 2011, i-a moştenit talentul la jocurile de noroc, iar acum câştigă sume importante în străinătate.

De când a luat o pauză de la antrenorat, după plecarea de la Al-Ittihad Jeddah (Arabia Saudită), Victor Piţurcă a devenit o prezenţă obişnuită la emisiunile TV.

E oarecum surprinzător, fiindcă Piţurcă era un duşman al presei, de fiecare dată când a ocupat funcţia de selecţioner. Acum însă, tehnicianul de 60 de ani e mai volubil ca oricând şi, într-o apariţie la Digi Sport, a acceptat chiar să vorbească despre un subiect mai delicat: pasiunea sa pentru jocurile de noroc.

Ce a spus?

„N-am avut niciodată probleme din cauza pokerului, pentru că jucam numai la Craiova, unde am şi învăţat. Am învăţat cu domnul Crăciunescu, cu domnul Velea...am jucat toţi, dar mie mi s-a dus vestea. M-a costat multe salarii, până să învăţ. La Craiova am învăţat să joc poker. Nu mai joc acum poker, nu mă mai interesează. Nu ştiu Texas, Omaha...Alex e profesionist. A şi câştigat un turneu de 90 şi ceva de mii de euro în Austria. N-am mai jucat cam demult jocuri de noroc, ceea ce îmi dă de gândit, că m-am rablagit puţin“, a afirmat Piţi.

El a amintit şi de singurul episod în care a jucat poker la Steaua, pe când era fotbalist. „La Steaua, de când am venit, din ţ83, până după Revoluţie, n-am mai jucat niciun joc de noroc. A, ţin minte că era o trupă care juca poker, dar cu sume modice, nimic important. M-am băgat şi eu. Sper să nu se supere pe mine, eram cu Lăcătuş, Duckadam şi Tătăran. După 15 minute, a venit nea Imi (n.r. - Emeric Ienei) şi ne-a spus: <<Ce faceţi, mă, aici? Hai, gata, ieşiţi, că n-aveţi voie să jucaţi>>. Am plecat şi am mers în vestiarul oaspeţilor. După 10 minute, iar a venit nea Imi şi a bătut la uşă. La revedere, aia a fost prima şi ultima dată. Până după Revoluţie n-am mai jucat niciodată niciun joc“, a spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite