ASA Târgu-Mureş are în continuare conturile blocate: “Recursul a fost respins, continuăm lupta!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Mureşan, căpitanul echipei ASA Tg. Mureş
Gabi Mureşan, căpitanul echipei ASA Tg. Mureş

ASA Târgu-Mureş a anunţat, pe site-ul oficial, că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor sale a fost respins, dar a precizat, într-un comunicat, că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I.

"În pofida rezultatelor bune obţinute pe teren, în competiţia sportivă, clubul ASA Târgu Mureş se vede pus în situaţia dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului ASA Târgu Mureş nu comentează în niciun fel decizia instanţei, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri şi sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I. După prima Supercupă din istoria fotbalului târgumureşean şi după 40 de ani de speranţe, ASA Târgu Mureş este aproape de grupele Cupelor Europene. ASA Târgu Mureş continuă lupta, ASA Târgu Mureş nu se desfiinţează", se arată în comunicatul vicecampioanei României. 

ASA Târgu Mureş le cere suporterilor să fie în continuare alături de echipă: "Invităm suporterii şi pe toţi cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al oraşului - ASA Târgu Mureş. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toţii, împreună, şi peste această încercare grea". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite