VIDEO ASA Târgu Mureş-CFR Cluj 2-0. Pustai a bifat un debut perfect la gazde şi a întrerupt seria invincibilă a clujenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Epilogul etapei a zecea din Liga 1 a consemnat o mare surpriză. CFR Cluj, formaţie care se afla pe val înaintea acestei runde, având şase victorii din tot atâtea partide jucate, a pierdut pe terenul revelaţiei ASA Târgu Mureş, la care a debutat ca antrenor Cristi Pustai.

ASA Târgu Mureş şi-a schimbat antrenorul după înfrângerea din etapa trecută, 0-1 cu CSU Craiova, în locul lui Adrian Falub fiind instalat Cristi Pustai. Această modificare a băncii tehnice a fost de bun augur pentru mureşeni, care au evoluat curajos împotriva unei formaţii cu pretenţii la titlu.

CFR Cluj venea la Târgu Mureş din postura echipei cu şase victorii consecutive în campionat, iar specialiştii o dădeau ca mare favorită. Doar că aceste previziuni au fost date peste cap de ASA, care s-a impus categoric în faţa trupei lui Miriuţă.

Mai întâi, în minutul 34, gazdele au avut un moment prielnic pentru a deschide scorul, dar Dorin Goga a ratat o lovitură de pedeapsă, apărată de Felgueiras. Ratarea nu i-a demoralizat pe mureşeni, care au marcat cu un minut înainte de pauză. Ioan Hora, fostul jucător al CFR-ului, a deschis scorul cu un şut la colţul lung, din 8 metri, şi şi-a trimis echipa în avantaj, la cabine.

După pauză, tot gazdele au fost mai periculoase în atac, iar golul a căzut tot în poarta oaspeţilor. Rebelul N'Doye a inventat un şut fabulos de la peste 20 de metri, mingea a lovit bara şi apoi a intrat în poarta lui Felgueiras. Cu această reuşită, senegalezul a ajuns la cota 6 în clasamentul golgeterilor Ligii 1, fiind depăşit doar de Keşeru (10), Tade (9) şi Tamuz (8).

S-a terminat 2-0 pentru ASA, un rezultat mare pentru Cristi Pustai, care îşi începe mandatul cu dreptul la Târgu Mureş. În schimb, CFR-ul lui Vasile Miriuţă primeşte un duş rece după şase victorii consecutive şi ratează şansa de a egala liderul Steaua în clasament.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Feussi, Bejan, Constantin, Sepsi - G. Mureşan, N`Doye - Hora, Goga, Zicu - Axente. Antrenor: Cristi Pustai.

CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Jakolis, Guima, Ivanovski - Tade. Antrenor: Vasile Miriuţă.

VIDEO cu golul lui Hora

VIDEO cu golul lui N'Doye

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite