Aşa arată bucuria: reacţia lui Olăroiu la golul care a trimis Al-Ahli în finala Ligii Campionilor. Primele declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Chiar dacă a câştigat 11 trofee în fotbalul arab din 2007 până acum, tehnicianul de 46 de ani a fost mai mereu un tip reţinut şi rar s-a exteriorizat după marile victorii. Marţi însă, a celebrat energic, iar imaginile cu el au făcut înconjurul Orientului Mijlociu.

Cosmin Olăroiu şi-a câştigat locul în istoria clubului Al-Ahli Dubai. Cu românul pe bancă, echipa s-a calificat, în premieră, în finala Ligii Campionilor Asiei, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Un succes dramatic care, foarte probabil, l-a mai „albit“ un pic pe Oli. Echipa sa a trecut de la extaz la agonie în retur şi, în minutul 90+3 era eliminată, după ce avusese 2-0 la pauză pe teren propriu. A venit însă golul sud-coreeanului Kwon Kyung-won, în minutul 90+4, iar Al-Ahli va întâlni învingătoarea duelului Gamba Osaka (Japonia) - Guangzhou Evergrande (China) în ultimul act (7 şi 21 noiembrie).

Dramatismul a atins cote atât de înalte la golul care a trimis Al-Hilal în finala Ligii Campionilor încât până şi Cosmin Olăroiu, un tip reţinut, nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a avut o „explozie“ de bucurie, după ce scorul a devenit 3-2.

VEZI AICI BUCURIA ANTRENORULUI

 

„Am luptat până la capăt“

Cosmin Olăroiu a vorbit despre acest succes, cel mai mare pentru el de când participă în Liga Campionilor Asiei.

„Pentru prima dată de când sunt eu la această echipă, stadionul a fost arhiplin cu o jumătate de oră înainte de primul fluier al jocului. Asta e o mare realizare pentru noi, faptul că am reuşit să-i bucurăm pe oamenii care au venit la meci. Am avut probleme mari cu accidentările, dar am avut un nivel bun în prima repriză, atunci când am şi marcat de două ori. Al-Hilal a înscris repede după pauză, ceea ce ne-a pus sub presiune. Totuşi, la 2-2, ne-am respectat sloganul: <<Luptă până la capăt>>. De asta am reuşit să obţinem această calificare pe deplin meritată“, a spus Oli.

„Nu trebuie să ne oprim aici. Am ajuns în finală şi acum trebuie să facem tot posibilul pentru a realiza obiectivul nostru principal: câştigarea trofeului. Vom munci din greu pentru a-i face fericiţi pe aceşti suporteri care ne-au susţinut până aici. Dacă vom câştiga Liga Campionilor? Tot ce pot să spun e că vom face tot ce depinde de noi pentru a reuşi“, a încheiat tehnicianul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite