Un Stoica îl calcă în picioare pe altul. Fostul căpitan al Stelei l-a pus la punct pe Meme fără milă: „Acest arogant face clubul de râs pe unde se duce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica, tandru cu ofiţerul de presă, dar virulent cu fostele glorii ale clubului
Mihai Stoica, tandru cu ofiţerul de presă, dar virulent cu fostele glorii ale clubului

Tudorel Stoica a lansat un atac furibund asupra managerului din Ghencea, după ce acesta a minimalizat valoarea Cupei Campionilor pe care roş-albaştrii au cucerit-o în 1986.

Enervat de criticile aduse la adresa echipei după înfrângerea cu Schalke, 0-3, Mihai Stoica a dat o declaraţie inoportună. „S-a văzut după această înfrângere, aşa cum spune Gigi (n.r. – Becali), cum iese arama din cei care ne vor răul. Ei nu înţeleg nimic din fotbal, ne-am dat seama că au multă răutate împotriva noastră, dar şi a lui Gigi, deşi când au ocazia îl linguşesc şi îi spun cât e de mare. Sunt oameni care nu au antrenat niciodată în Liga Campionilor, pentru că acea Cupă a Campionilor e altceva. Altul era formatul pe vremuri“, a spus Meme. 

Prin spusele sale, managerul Stelei l-a vizat, în primul rând, pe Anghel Iordănescu, unul dintre contestatarii Stelei după eşecul de la Gelsenkirchen şi, totodată, un fost jucător care a contribuit la triumful de la Sevilla, contra Barcelonei.

Tudorel Stoica: „ Păi, băi deşteptule de mare manager ce te dai…“

În 1986, Tudorel Stoica era căpitanul Stelei, însă a ratat finala Cupei Campionilor din cauza unei suspendări. Totuşi, acum el a luat atitudine împotriva lui Mihai Stoica.

„A zis că am jucat noi în altă competiţie? Păi, băi deşteptule de mare manager ce te dai, tu nu vezi că trofeul pe care câştigătoarea finalei îl ridică deasupra capului e şi acum acelaşi pe care noi l-am atins şi l-am câştigat în 1986? Dacă acest manager, cel mai puternic conducător al fotbalului românesc din toate timpurile, zice despre Cupa Campionilor Europeni că era competiţie separată, de ce se plimbă prin oraş cu autocarul echipei pe care e pus acel trofeu câştigat de noi în 1986? De ce se mândreşte cu el? Să aştepte să pună pe autocar un trofeu european câştigat de el“, a declarat Stoica pentru „Fanatik“.

El a încheiat, arătându-şi indignarea faţă de faptul că cea mai galonată echipă din România e condusă de Meme: „Acest Mihai Stoica, prin aroganţa lui, face Steaua de râs pe unde se duce. Cred că nea Ion Alecsandescu (n.r. – fost preşedinte Steaua) se întoarce în mormânt de pe o parte pe alta când vede pe ce mâini a ajuns clubul Steaua“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite