Armata îl vrea îngenuncheat pe Gigi Becali: "Această echipă trebuie retrogradată în Liga a V-a"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Talpan, juristul Armatei, crede că schimbarea denumirii clubului condus de Gigi Becali trebuie să conducă automat la retrogradarea lui în ultimul eşalon

Echipa lui Gigi Becali va trebui să-şi schimbe denumirea în urma deciziei Curţii de Apel de la finalul anului trecut, însă o schimbare de denumire, conform regulamentelor UEFA şi FRF, nu se poate produce decât la finalul unui sezon. Dacă Becali încearcă să tragă de timp, Florin Talpan solicită FRF să ia cât mai curând decizia excluderii clubului din primul eşalon 

"Locul echipei CSA Steaua e în Liga 1 şi sper ca instituţiile statului si FRF să respecte hotărârile judecătoreşti. Sunt foarte fericit şi mândru, pentru că munca pe care am făcut-o timp de 15 ani este apreciată. Denumirea de «Steaua» trebuie schimbată pentru actuala echipă din Liga 1. Există atâtea nume frumoase de echipe de fotbal. Şi FCSB produce confuzie şi nu ar trebui sa fie folosit. Steaua CSA-ului nu trebuie să o ia dintr-o ligă inferioară. Locul ei e în prima ligă.

Domnul Becali a preluat echipa fară sa dea niciun ban. Normal ar fi să ne dea echipa şi să jucăm în Liga 1 şi în cupele europene. Eu nu mai văd ca aceasta echipa a lui Becali să înceapa sezonul viitor, nici returul, în februarie.

LPF şi FRF vor fi obligate să schimbe denumirea. Schimbând denumirea, echipa aceasta nu mai există. Trebuie să retrogradeze în Liga a 4-a sau a 5-a şi noi să jucăm în Liga 1. Aşa mi se pare normal. Tot ce au făcut a fost fraudulos. Cum putem să continuăm cu oameni care nu sunt de bună credinţă?", a spus Talpan la ProTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite