Armata îi invită la negocieri pe oamenii lui Gigi Becali: ce promisiune a fost făcută către suporterii campioanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv al Armatei (CSA), care deţine sigla originală şi palmaresul dinainte de 1999, a mai făcut un pas spre reluarea tratativelor cu oficialii FCSB în încercarea de a transmite opiniei publice că latifundiarul nu e şantajat.

Deocamdată, în conflictul CSA Steaua – FCSB, cei mai înfocaţi susţinători ai roş-albaştrilor sunt de partea Clubului Sportiv al Armatei, motiv pentru care jucătorii lui Gâlcă au fost părăsiţi de galerie în derby-ul cu Rapid.

Şi pentru a ţine opinia publică de partea sa, Armata face toate demersurile pentru a transmite un mesaj clar: dacă problemele legate de siglă şi de palmares nu vor fi rezolvate, atunci vina le va aparţine oamenilor lui Gigi Becali. Tocmai în această idee, CSA Steaua a trimis un comunicat la Mediafax prin care îi invită pe reprezentanţii FCSB la masa negocierilor.

Ce scrie în comunicat?

„CSA a manifestat permanent o atitudine constructivă şi generatoare de soluţii şi ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în nici un fel, valoarea şi prestigiul mărcii Steaua Bucureşti.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii Steaua Bucureşti pe toate meridianele globului.

După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punîndu-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ale cărui nevoi de finanţare sînt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public“, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite