Armata îi invită la negocieri pe oamenii lui Gigi Becali: ce promisiune a fost făcută către suporterii campioanei

Armata îi invită la negocieri pe oamenii lui Gigi Becali: ce promisiune a fost făcută către suporterii campioanei

Sigla Stelei e în patrimoniul Armatei în acest moment

Clubul Sportiv al Armatei (CSA), care deţine sigla originală şi palmaresul dinainte de 1999, a mai făcut un pas spre reluarea tratativelor cu oficialii FCSB în încercarea de a transmite opiniei publice că latifundiarul nu e şantajat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deocamdată, în conflictul CSA Steaua – FCSB, cei mai înfocaţi susţinători ai roş-albaştrilor sunt de partea Clubului Sportiv al Armatei, motiv pentru care jucătorii lui Gâlcă au fost părăsiţi de galerie în derby-ul cu Rapid.

Şi pentru a ţine opinia publică de partea sa, Armata face toate demersurile pentru a transmite un mesaj clar: dacă problemele legate de siglă şi de palmares nu vor fi rezolvate, atunci vina le va aparţine oamenilor lui Gigi Becali. Tocmai în această idee, CSA Steaua a trimis un comunicat la Mediafax prin care îi invită pe reprezentanţii FCSB la masa negocierilor.

Ce scrie în comunicat?

„CSA a manifestat permanent o atitudine constructivă şi generatoare de soluţii şi ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în nici un fel, valoarea şi prestigiul mărcii Steaua Bucureşti.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii Steaua Bucureşti pe toate meridianele globului.

După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punîndu-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ale cărui nevoi de finanţare sînt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public“, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările