Armata a intrat cu „talpa“ înainte la Talpan: conflict între juristul Clubului Sportiv şi colaboratorii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele de astăzi au dovedit că nu există doar un război între CSA şi Becali, dar şi unul în care reprezentanţii Armatei se contrazic.

Juristul CSA, Florin Talpan, a susţinut, inclusiv astăzi, că echipa de fotbal a Armatei ar trebui admisă direct în Liga I, deşi ea nici nu există în acest moment. 

„Locul nostru e în Liga 1, pentru că echipa lui Becali s-a afiliat la FRF ilegal“, e logica locotenentului-colonel. Talpan a fost însă pus la punct printr-un comunicat al celor de la CSA Steaua: 

„Proiectul prevede înscrierea în Liga a IV-a, promovarea, în fiecare an, prin merit sportiv, în ligile superioare, astfel încât, în anul 2020 echipa să poată accede în prima ligă valorică, sincronizându-se cu finalizarea modernizării stadionului de fotbal. CSA Steaua Bucureşti apreciază interesul mass-media pentru acest subiect, dar face precizarea că multe dintre declaraţiile şi luările de cuvânt exprimate în ultimele zile de diferite persoane, nu se înscriu în strategia de dezvoltare a proiectului secţiei de fotbal, acestea reprezentând pure speculaţii sau interpretări personale“, se arată în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite