Arma secretă a lui Piţurcă pentru barajul cu Grecia ar putea fi un nigerian: Kehinde Fatai!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kehinde Fatai FOTO Răzvan Păsărică
Kehinde Fatai FOTO Răzvan Păsărică

Kehinde Fatai ar putea deveni cetăţean român până la ora "dublei" cu Grecia, iar Victor Piţurcă ia în calcul convocarea lui. Atacantul Astrei este împrumutat la Brugge.

Fatai este căsătorit cu o româncă şi a stat 6 ani în România, deci ar îndeplini toate condiţiile legale. Potrivit DigiSport, oficialii FRF au făcut demersuri către MTS pentru ca fotbalistul să primească cetăţenia în regim de urgenţă. Oficialii FRF au depus la Ministerul justiţiei documentaţia necesară, urmează ca cererea să fie avizată de toate ministerele şi să ajungă în Parlament. 

"Ştiu despre aceste demersuri şi îmi doresc foarte mult să evoluez pentru naţionala României. Eu nu am vorbit personal cu domnul Piţurcă sau cu cineva de la Federaţie, dar ştiu că domnul Niculae a purtat discuţii pe această temă cu Mircea Sandu", a declarat Fatai pentru digisport.ro

”Fatai m-a rugat să merg mai departe cu rezidenţa pentru România. Vrea să devină cetăţean român. Nu avem atacanţi prea mulţi în România, să zici că dăunează unul în plus”, crede Ioan Niculae, patronul formaţiei Astra Giurgiu. "Fatai ştie foarte bine limba română şi vrea de mai mult timp să devină cetăţean român. Depinde de Piţurcă dacă va fi convocat sau nu", a mai spus Niculae. 

Fatai a ajuns în România pe când avea doar 17 ani şi a fost luat sub tutelă de Ion Marin, cel care antrena Farul la acea vreme. 

3 selecţii la naţionala U20 a Nigeriei are Fatai

6 ani a jucat în Romania Kehinde Fatai, trei ani la Farul Constanţa şi trei ani la Astra

34 de goluri a marcat Fatai pentru Astra în Liga 1 în 93 de meciuri

1 gol a marcat Fatai pentru echipa la care joacă acum, Brugge, în 5 meciuri. Într-o singură partidă a fost titular. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite