Arestarea lui Gică Popescu a uimit presa internaţională: „Şoc în România”

Arestarea lui Gică Popescu a uimit presa internaţională: „Şoc în România”

Gică Popescu FOTO Mediafax

Vestea condamnării oamenilor de fotbal din România a fost preluată de toată media internaţională. Numele scos în faţă este cel al lui Gică Popescu.

"Şoc în România! Popescu a fost condamnat pentru iregularităţi în transferuri, alături de alte 7 persoane, încasînd în total 34 de ani şi 3 luni de închisoare cu executare", s-a scris în presa din Turcia.

"Fostul jucător al Barcelonei, Gică Popescu, a fost condamnat la Bucureşti la 3 ani de închisoare. Mai mulţi conducători cunoscuţi au primit pedepse importante, cum ar fi Mihai Stoica, George Copos sau Cristi Borcea" (Mundo Deportivo, Spania, foto jos).

"Popescu în închisoare! Trebuia să devină preşedinte! S-a încheiat după 8 ani procesul transferurilor, iar Popescu va merge la închisoare alături de fraţii Becali şi de alţi conducători de club. Mîine, Popescu urma să fie ales cel mai probabil preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal" (Gazzetta dello Sport, Italia)

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările