Arde campionatul: CFR nu se prezintă la derby-ul cu „U“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Liga Profesionistă de Fotbal s-a hotărât ca meciul interrupt în minutul 27, la scorul de 1-0 pentru lider, să se rejoace, integral, de la scorul de 0-0, vineri, 18 mai. Această decizie l-a scos din sărite pe Arpad Paszkany. Acesta crede că se urmăreşte epuizarea jucătorilor săi înaintea confruntării cu Steaua din ultima etapă şi anunţă o măsură extremă!

Cei de la CFR sunt foc şi pară din două motive. Ei susţin că nu există o justificare regulamentară pentru rejucarea derby-ului cu „U". În plus, ei sunt furioşi că, după verdictul Comisiei de Disciplină, vor fi nevoiţi să joace patru meciuri în zece zile!

CFR a învins vineri Voinţa Sibiu, marţi se va deplasa la Mioveni pentru o altă întâlnire, vineri ar trebui să întâlnească „U", iar duminică e programată ultima etapă şi confruntarea cu Steaua.

Paszkany a explodat

Această „avalanşă" de meciuri l-a scos din sărite pe Arpad Paszkany.

„Vom contesta două lucruri. Decizia de rejucare a derby-ului cu Universitatea Cluj, dar şi reprogramarea meciului între etapele 33 şi 34. E posibil să refuzăm să jucăm vineri cu Universitatea Cluj. Dacă ne prezentăm, e ca şi cum am accepta decizia LPF-ului", a ameninţat Paszkany.

Acesta a oferit şi soluţia pentru ca echipa sa să nu fie nevoită să joace într-un ritm sufocant.

„De ce se grăbeşte cu terminarea campionatului? De ce vrem neapărat ca ultima etapă să fie la 20 mai? Nu există nicio justificare pentru această grabă. Putem muta finalul campionatului cu trei zile", a declarat finanţatorul formaţiei din Gruia.

Vede un plan diabolic

Paszkany crede că CFR e forţată să bifeze patru meciuri în zece zile cu un scop precis.

„Jocurile sunt făcute ca echipa noastră să fie obosită înaintea partidei cu Steaua din ultima rundă", a acuzat patronul liderului.

Totuşi, în cazul în care clujenii vor învinge, marţi, la Mioveni, iar vineri se vor prezenta la derby-ul cu „U" şi îl vor câştiga, atunci CFR va fi campioană înaintea întâlnrii cu gruparea din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite