Arafat, desfiinţat de Gigi Becali: „Distruge ţara! Ajungem la balamuc dacă ne luăm după el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat, un personaj atacat pentru declaraţiile sale
Raed Arafat, un personaj atacat pentru declaraţiile sale

Gigi Becali a fost scos din sărite după ultimele declaraţii făcute de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Raed Arafat e omul care, cu o săptămâna înaintea expirării stării de urgenţă, la data de 15 mai, ameninţa populaţia cu introducerea unor noi măsuri de restricţie! Cu astfel de declaraţii, şeful DSU a ajuns o figură extrem de contestată în România şi acum şi-a făcut duşmani şi în lumea fotbalului.

Chiar dacă, de obicei, discursul său e unul lipsit de logică, acum, Gigi Becali a semnalat o situaţie bizară pe care o întâlnim doar în România. Concret, e vorba despre protocolul sanitar privind cazurile de COVID-19 apărute într-o echipă de fotbal. Mai peste tot în lume, bolnavii sunt extraşi din lot, izolaţi şi trataţi până îşi revin. În acest timp, restul echipei, după ce a fost testat, îşi vede de activitate, dacă nu sunt şi alţi bolnavi depistaţi. Un exemplu clar în acest sens se vede acum în Liga Campionilor şi în Liga Europa. Chiar dacă la Atletico Madrid sau Barcelona au apărut cazuri de coronavirus, potrivit protocolului stabilit de UEFA, cele două formaţii şi-au văzut de meciuri, izolând doar bolnavii.

În România, în schimb, dacă o echipă are şi un singur caz de COVID-19, în mod bizar, tot clubul intră în carantină! 

Acum, când la FCSB au apărut mai multe cazuri, Raed Arafat a comentat situaţia la Digi 24 şi a spus că toţi fotbaliştii FCSB, fie că sunt bolnavi sau nu, ar trebui să stea în carantină şi să renunţe la antrenamente! Iar asta în condiţiile în care echipa ar trebui să debuteze în campionat, la sfârşitul săptămânii, şi are şi un meci în Liga Europa, cu FC Shirak (Armenia), la data de 27 august.

Auzind ce a zis Arafat, Gigi Becali s-a dezlănţuit, atacându-l virulent, la Pro TV.

Ce a spus Gigi Becali?

*Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. 

*Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

*N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră.

*Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez. 

CITEŞTE ŞI:

Ca la noi, la nimeni: România combate COVID-19 cu o măsură demontată şi de OMS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite