Arabii ţin să se facă de râs până la capăt: se reia judecata lui Olăroiu pentru o glumă. Ce a solicitat fostul său club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul declanşat de Al-Ain împotriva tehnicianului român a ajuns în paginile ziarelor din lume, provocând indignare, inclusiv în Emirate. Cu toate acestea, cazul e departe de a fi încheiat.

Părăsită de Cosmin Olăroiu în vară, Al-Ain, campioana ultimelor două ediţii în prima ligă, a ajuns acum o echipă de mijlocul clasamentului, la 18 puncte de liderul Al-Ahli, adică formaţie la care s-a dus Oli.

Drept răzbunare, cei de la Al-Ain l-au acuzat pe tehnicianul român de „ruperea unilaterală a contractului“ şi i-au solicitat despăgubiri de 500.000 de euro, într-o primă fază, şi de cinci milioane de euro, ulterior! „Dacă îmi ia aceşti bani, Al-Ain ar trebui să-şi schimbe echipamentul după doi ani“, a spus, ironic, Olăroiu.

Fosta echipă a românului a catalogat această remarcă drept calomnie şi s-a adresat unui tribunal civil, soliticând expulzarea lui Olăroiu din Emirate! După mai multe runde de audieri, actualul tehnician al celor de la Al-Ahli a primit verdictul: dacă va mai da declaraţii calomnioase la adresa celor de la Al-Ain, atunci va executa o sentinţă de trei luni în închisoare!

„Ne facem de râs în lume“

Această hotărâre a ajuns în presa internaţională, provocând reacţii ironice la adresa arabilor. Drept urmare, inclusiv oameni implicaţi în fotbalul din Emirate au cerut încheierea acestui scandal, motivând că el aduce numai prejudicii imaginii ţării în lume.

Numai că cei de la Al-Ain vor să-l şicaneze pe Olăroiu dintr-un motiv simplu: urmează finala Cupei Preşedintelui în care Al-Ain va înfrunta Al-Ahli. Cum câştigarea acestei competiţii e ultima şansă a celor de la Al-Ain de a salva acest sezon, ei s-au hotărât să continuă războiul psihologic cu Oli.

Noul termen: 23 martie

Potrivit stiridesport.ro, Al-Ain a făcut recurs la decizia tribunalului din Abu-Dhabi şi a cerut ca Oli să fie trimis după gratii trei luni, după care să fie expulzat din Emirate! Judecătorul a stabilit data de 23 martie drept noul termen pentru audieri.

De când a plecat de la Al-Ain, Olăroiu şi-a învins fosta echipă, mai întâi, în Supercupa Emiratelor, iar apoi în duelul din campionat.

CITEŞTE ŞI:

*Meci dramatic pentru Olăroiu la 68 de zile după ce a putut să stea pe banca echipei sale.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite