Arabii o obosesc pe Halep: Explicaţia Simonei despre un eveniment la care a fost obligată să meargă în Dubai

Arabii o obosesc pe Halep: Explicaţia Simonei despre un eveniment la care a fost obligată să meargă în Dubai

Simona Halep e la capătul puterilor şi fiecare oră de odihnă contează enorm pentru ea în aceste zile. Din păcate, uneori, ea e nevoită să facă şi anumite lucruri mai puţin plăcute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (2 WTA) a avut un program extrem de încărcat în luna februarie şi, pe lângă cele opt meciuri jucate în ultimele 12 zile, a şi călătorit în trei ţări diferite: Cehia, Qatar, Emirate.

În aceste condiţii, a surprins puţin faptul că, marţi seară, după victoria cu Bouchard (79 WTA), Halep a fost prezentă la petrecerea jucătoarelor la Dubai! Chestionată pe această temă de reporterul Digi Sport, constănţeanca de 27 de ani a explicat cum au stat lucrurile.

Ce a spus Simona Halep?

*Aceste petreceri sunt obligatorii, nu sunt un mare fan al acestora, dar trebuie să respect nişte reguli. Am stat o oră, am făcut nişte poze şi m-am retras. Aceste momente te mai relaxează, mai ieşi din tensiunea turneului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: