„Ar fi bun şi un punct la Urziceni“. Vezi echipele probabile ale duelului Unirea - „U“ Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova joacă astăzi, de la ora 18.30, la Urziceni, o victorie făcându-i pe olteni să spere din nou la cupele europene.

Urziceniul nu mai este echipa din sezoanele trecute, dar craiovenii sunt precauţi şi cred că şi un punct ar fi bun.

Va fi un meci dificil, pentru că Unirea a învins acasă şi pe Steaua şi pe Dinamo. În plus, va fi şi acolo un teren asemănător cu cel de la Târgu-Jiu, adică greu. Sper să ne întoarcem neînvinşi de la Urzicei. Mi-aş dori foarte mult să câştigăm, dar şi un punct ar fi un rezultat bun“, a precizat preşedintele Ştiinţei, Silvian Cristescu.

Nu s-a terminat nici măcar turul, mai avem şanse. Putem prinde un loc de cupele europene. Mergem la victorie la Urziceni, ca peste tot pe unde ne ducem“, a afirmat optimist atacantul Mihai Costea, care va reveni ca titular astăzi, în banda stângă a Craiovei.

Victor Piţurcă nu-l va putea folosi însă pe Andrei Prepeliţă, suspendat. „Nu este problemă că nu joc, are cine să mă înlocuiască. Avem destui jucători valoroşi în echipă“, a spus mijlocaşul oltean.

Ultima victoria a Ştiinţei la Urziceni s-a consemnat la 22 septembrie 2008, scor 2-1, golul de trei puncte fiind marcat de Ovidiu Stoianof.

Unirea Urziceni - Universitatea Craiova
Stadion „Tineretului“, astăzi, ora 18.30 (GSP TV).

Formaţiile probabile:

Unirea (4-1-4-1): Balgrădean - Blay, Goge, Mehmedovici, Muşat - Maftei - Semedo, Muzac, Arm. Karamian, Art. Karamian - Bîtfoi. Antrenor: Octavian Grigore.
Rezerve: Sîrbu, V. Lupu, Văduva, Toşca, Todoran, Fl. Matei, Al. Filip.

Universitatea (4-1-4-1): Stanca - Dănănae, V. Găman, Ciucă, Bărboianu - D. Stoica -Wobay, Dina, Gargorov, M. Costea - Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.
Rezerve: S. Lung jr., D. Lopes, Dilevski, Ologu, Firţulescu, Gângioveanu, Stoianof.

Arbitri: Ov. Haţegan - Oct. Şovre, V. Urzică.

Partida Unirea Urziceni - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT pe www.adevarul.ro, începând cu ora 17.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite