APS cheamă gazetarii la Adunarea Generală înaintea meciului cu Slovacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Graur conduce APS România
Dumitru Graur conduce APS România

Gazetarii sportivi din Bucureşti şi din provincie (membri APS sau ziarişti doritori să facă parte din asociaţie) sunt invitaţi să participe la Adunarea Generală a asociaţiei, care va avea loc în Bucureşti, miercuri 14 august.

Pentru ziariştii sportivi din provincie APS asigură cazarea pentru două nopţi (13-15.08.2013) la Hotel Rin Grand Bucuresti. APS a rezervat de asemenea pentru ziariştii din provincie un număr de 100 de invitaţii la meciul amical de fotbal Romania - Slovacia, care se va desfăşura pe Arena Naţionala în seara aceleaşi zile.  Gazetarii din Capitală sunt invitaţi direct la sala de conferinţe a Hotelului Rin Grand, miercuri, 14 august, la ora 9.30. 

Iată programul de desfăşurare a acestei reuniuni a ziariştilor sportivi din toată ţara: Miercuri, 14 august - 9.30 Şedinţa Adunării Generale APS, partea I; 12.00 Şedinţa Adunării Generale APS, partea a II-a; 14.00 Încheierea şedinţei AdunăriiGenerale; 19.30 Transport la Arena Naţională în autocar; 21.00-23.00 vizionarea partidei  Romania - Slovacia. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul http://www.apsmedia.ro/.

Preşedintele APS România este cunoscutul om de televiziune Dumitru Graur.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite