UPDATE Anunţ-surpriză! Michael Schumacher s-ar fi trezit din comă şi şi-ar fi recunoscut soţia. Nimeni nu confirmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua în care sportul a fost cutremurat de moartea prematură a lui Tito Vilanova, o veste surprinzătoare, care părea bună, a venit din Franţa.

UPDATE Presa internaţională a scris că fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher s-a trezit din comă, informaţie negată de purtătorul de cuvânt al germanului, Sabine Kehm, conform unei jurnaliste de la Bild, informează motorsport.com - transmite Mediafax.

Presa a notat, vineri seară, că Schumacher s-a trezit şi şi-a recunoscut soţia, menţionând că această informaţie ar fi fost confirmată de Sabine Kehm pentru postul RTL. Sâmbătă, jurnalista Nicola Pohl a negat zvonurile, pe contul său de Twitter. "Schumacher trezit din comã? Îmi pare rău, dar aceste zvonuri din Spania se pare că nu sunt adevărate. Kehm tocmai mi-a trimis un mesaj în care scrie că nu a confirmat nimic pentru RTL", a scris Pohl.


Conform digisport.ro, mai multe site-uri auto au anunţat că Michael Schumacher s-a trezit pentru câteva clipe din coma în care se află de patru luni şi şi-a recunoscut soţia. Informaţia n-a fost însă confirmată oficial, de la spitalul din Grenoble, acolo unde fostul sportiv se află de pe 29 decembrie. 

Managerul lui Schumi,Sabine Kehm, declarase că Schumacher va trece printr-un proces lung de recuperare şi stările în care va fi conştient vor alterna cu cele mai puţin bune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite