Anunţ oficial: Usain Bolt are COVID-19! Cum se simte cel mai rapid om al planetei

Anunţ oficial: Usain Bolt are COVID-19! Cum se simte cel mai rapid om al planetei

La Jocurile Olimpice 2016, Bolt a devenit primul atlet din istorie care a realizat dubla 100/200 m pentru a treia oară consecutiv.

Jamaicanul a sărbătorit, vineri, ziua sa de naştere, împlinând 34 de ani. S-a organizat o petrecere monstruoasă, fără mască şi fără respectarea măsurilor de distanţare fizică. Decontul a venit acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceea ce s-a speculat, începând de luni, s-a oficializat astăzi, cu câteva ore în urma: Usain Bolt e bolnav de COVID-19, iar testul pe care l-a efectuat acasă, în Jamaica, a furnizat un rezultat pozitiv.
 
Din fericite pentru el, la fel ca majoritatea sportivilor, Usain Bolt e asimptomatic, după cum a şi explicat. „N-am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calmi şi să stea izolaţi“, a spus Bolt.
 
La petrecerea sa aniversară, au participat mai multe vedete din lumea sportului printre care fotbaliştii Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen), dar şi jucătorul de golf, Chris Gayle.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările