Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea. Cum e, de fapt, Daniel Dobre, omul pe care câştigătoarea de la Wimbledon l-a apostrofat de câteva ori

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea. Cum e, de fapt, Daniel Dobre, omul pe care câştigătoarea de la Wimbledon l-a apostrofat de câteva ori

Daniel Dobre

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, avându-l alături pe Daniel Dobre, omul care a antrenat-o în ultimele luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona şi Daniel Dobre au o relaţie foarte bună, în ciuda faptului că fostul lider mondial l-a apostrofat  nu o dată pe tehnicianul ei, în timpul turneelor la care a participat. 

Deşi pare un tip dispus să încaseze, Daniel Dobre e cu totul altfel. "Eu sunt calm în aparenţă, în sinea mea sunt vulcanic şi sar destul de repede la beregata cuiva. Nedreptatea, lipsa de respect, minciuna, nu pot să le suport. Ea este vulcanică şi pasională. Ei nu îi plac certurile şi lucrurile agresive, disputele verbale. Eu pot să accept orice de la un sportiv dacă din punctul de vedere al dăruirii, al pasiunii îşi face treaba. Nu mă deranjează dacă ţipă o dată sau de două ori pentru că ştiu că de 10 ori a tras şi şi-a făcut treaba. Simonei Halep îi plac liniştea şi echilibrul", a spus Daniel Dobre, la emisiunea Marius Tucă Show, după care a precizat ce lucruri stau la baza unei relaţii bune între un jucător şi un antrenor:

"Respectul şi încrederea sunt baza. Pe ultima o câştigi ca antrenor prin sfaturi, dar nu orice fel de sfaturi. Sunt jucători cărora le place să vorbească foarte mult, iar alţii au nevoie de două cuvinte şi fac imediat. Ea aşa este, face imediat.Preia imediat şi pentru că la nivelul ei nu poţi da sfaturi care vor fi bune peste cinci luni, în momentul în care cineva vede că sfatul tău duce la un progres rapid, atunci încrederea creşte", a mai spus Dobre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: