Antrenorul Serenei Williams oferă o explicaţie în privinţa despărţirii dintre Simona Halep şi Thierry van Cleemput

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou

Simona Halep a colaborat cu belgianul Thierry Van Cleemput doar o săptămână, relaţia dintre ei ajungând la final după turneul de la Doha.

Patrick Mouratoglu, reputat antrenor al Serenei Williams,a vorbit despre relaţiile dintre antrenor şi jucătoare şi a avansat un scenariu în care se încadrează şi Simona Halep.

"E complicat să fii un antrenor bun, îţi trebuie multe calităţi. Dar sunt unele calităţi pe care le poţi dezvolta. Trebuie să fii pregătit încă de la început. Dacă vei încerca să foloseşti aceleaşi metode pe care le-ai folosit cu un alt jucător, atunci nu va merge. O altă mare problemă e că trebuie să fii deschis faţă de jucător, trebuie să fii foarte atent, trebuie să vorbeşti puţin şi să asculţi mult, pentru a înţelege jucătorul", a spus Patrick Mouratoglou pentru rtbf.be, citat de digisport.ro.


"Trebuie să dezvolţi o relaţie bună, de încredere între tine şi jucător. E un job tehnic dar şi tactic, pentru că necesită multe calităţi. Trebuie multă pregătire psihologică. De fiecare dată când începi alături de un nou jucător e ca o investigaţie, pentru că trebuie să găseşti diferite indicii. O adevărată aventură, zi de zi", a mai spus Mouratoglou.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite