Antrenorul Germaniei U 21: „Avem un plan special pentru echipa României“ Ce spune despre Ianis Hagi

Antrenorul Germaniei U 21: „Avem un plan special pentru echipa României“ Ce spune despre Ianis Hagi

Selecţionerul naţionalei de tineret a Germaniei, Stefan Kuntz, a vorbit în termen elogioşi la adresa Românie, ila conferinţa de presă premergătoare meciului din semifinalele CE de tineret.

"Felicit România pentru prezenţa în această semifinală, este rezultatul talentului, cumulat cu munca şi experienţa jucătorilor ce activează în Italia, Danemarca sau Austria. Ianis e un jucător extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toată echipa. Jucătorii mei au o disciplina aparte, care mă bucură foarte mult", a declarat Kuntz, informează frf.ro.
 
Jucătorul Max Eggestein a declarat că temperatura ridicată va fi o problemă pentru ambele echipe. "Căldura va fi o problemă pentru ambele echipe, nu cred că e principala noastră provocare! Nu îmi amintesc de 8-0 pentru Germania la nivel U21 cu România!".
 
În prima semifinală, joi, de la ora 19.00. România va întâlni Germania, la Bologna, în timp ce în a doua semifinală Franţa va juca cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: