Antrenorul Astrei şi-a anunţat din nou plecarea de la Giurgiu: „În seara asta mă opresc“. Cine-i poate lua locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat că meciul cu AS Roma (0-0) a fost ultimul pentru el la Astra Giurgiu, afirmând că are o ofertă concretă din prima ligă turcă.

Am o ofertă concretă din Turcia, nu trebuie să ne ascundem. Dacă totul va decurge normal, probabil duminică la Giurgiu va fi alt antrenor, iar eu voi lua loc pe banca unei echipe care va întâlni Galatasaray (n.r. - Gaziantepspor). Există un ciclu în viaţa oricărui antrenor, eu consider că am făcut lucruri măreţe aici, chiar şi din punct de vedere financiar, alături de conducători, de tot ce înseamnă suflarea giurgiuveană. Este o şansă pentru mineCe aş putea să mai realizez la Astra? Nu este însă nimic bătut în cuie”, a declarat Marius Şumudică.

"Le mulţumesc băieţlor. Nu mă mai convinge nimic să continui. Indiferent ce se va întâmpla, lipsa de respect mă face să mă opresc. Cred că ar trebui să fiu înţeles şi să nu mi se pună piedici în a pleca. M-au deranjat toate transferurile care s-au făcut. Am tot vândut, vindem, vindem. Ceea ce se întâmplă aici este lipsă de respect crasă. Astra pentru mine este un capitol închis. Nu vorbesc cu patronul, este un om care nu vrea să aibă dialog. Dacă dânşii vor să continuăm fiindcă ne leagă o clauză voi vedea în continuare. Le mulţumesc colegilor, conducătorilor, celor care au fost alături de mine, dar s-a umplut paharul. Ajunge. În momentul în care am păşit în cabine n-am putut să ne bucurăm nici măcar de o sticlă de şampanie. Jucătorii trebuie să ştie că au avut antrenor care a avut mai mult decât suflet. Mă simt nerespectat din partea unor persoane", a mai spus Şumudică la Dolce Sport. Antrenorul Astrei ar putea fi înlocuit de către Daniel Isăilă, antrenor care a cucerit Cupa şi Supercupa României cu echipa giurgiuveană, înainte de a deveni secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională. 

Nu pot să-mi stăpânesc lacrimile, este cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi din păcate cred că e ultima mea zi la Astra. Eu am produs peste 15 milioane de euro de când am ajuns aici, a sosit momentul să fiu respectat, nu cred că mai prind meciul cu Steaua. Am făcut tot ce a ţinut de mine, dar din pătare nu am fost respectat. Cei de la Gaziantep au venit din Turcia, eu mă opresc în această seară chiar dacă nu ajung la un acord cu ei
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite