Antrenor surpriză pentru echipa feminină de handbal CSM Bucureşti

Antrenor surpriză pentru echipa feminină de handbal CSM Bucureşti

Site-ul oficial al clubului CSM Bucureşti a anunţat, vineri, tehnicianul care le va conduce pe "tigroaice" începând din sezonul viitor.

Selecţionerul echipei naţionale feminine de handbal a României, Tomas Ryde, a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Capitală şi va avea ca obictiv, ca în fiecare sezon, cât mai multe trofee, atât pe plan intern, cât şi internaţional, mai scrie sursa citată.

”Este un moment important în viaţa mea. Sunt foarte onorat că am ajuns la CSM Bucureşti. Alături de noile fete, dar şi de cele care au rămas, sunt convins că vom deveni cea mai bună echipă din lume”, a declarat Tomas Ryde.

Ryde, care a fost numit la conducerea naţionalei feminine la 10 mai, a mai pregătit prima reprezentativă a ”tricolorelor” în perioada 2015-2016, de numele său fiind legată şi cea mai importantă performanţă internaţională din ultimii ani la nivel de echipe naţionale: bronzul de la Campionatul Mondial din 2015.

Ca antrenor al unei echipe de club, Tomas Ryde are în palmares Liga Campionilor ( câştigată cu Viborg, în 2006), două titluri de campion al Danemarcei (tot cu Viborg, în 2006, 2008), dar şi două Cupe ale Danemarcei (cu Viborg, în 2007, 2008)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: