VIDEO Săgeata-Pandurii 0-4. Gorjenii au avut meci de antrenament la malul mării, bifând a doua victorie pe teren străin în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matulevicius a fost eroul Pandurilor la Constanţa
Matulevicius a fost eroul Pandurilor la Constanţa

Pandurii s-a distrat cu Săgeata Năvodari în etapa a 10-a din Liga 1, câştigând de o manieră categorică, scor 4-0, partida disputată pe stadionul "Farul" din Constanţa. Lituanianul Matulevicius a reuşit o "dublă" pentru gorjeni.

La Constanţa nu s-a pus niciun moment problema câştigătoarei în partida Săgeata-Pandurii. Deşi până în această etapă, elevii lui Selymeş nu au pierdut decât un singur meci acasă în actuala stagiune, la duelul cu Pandurii Năvodariul a fost de nerecunoscut. 

Trupa lui Pustai a marcat aproape la fiecare atac, având în faţă un sparring-partner, care a arătat mai degrabă ca o echipă de ligă secundă decât ca ocupanta locului zece în clasamentul Ligii 1. Oaspeţii au înscris Matulevicius de două ori (14, 44), Paul Anton (31) şi Ciucur (46).

Pentru Pandurii acesta a fost a doua victorie pe teren străin din acest sezon, după succesul la fel de concludent din etapa a şasea, scor 5-1 pe terenul Concordiei Chiajna.

Săgeata Năvodari: Pogacsics - Peteleu, Munteanu, Achim, Lupu - Vezan, N'Doye - Dinu, Florean, Popa  - Roman. Antrenor: Tibor Selymeş.

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Christou, Erico, Momcilovic - Anton, Breveeld - DiStefano, Pestana, Alex dos Santos - Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

VIDEO rezumat Săgeata - Pandurii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite