Angola joacă murdar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii din Mali au fost nevoiţi să intre pe un geam pentru a ajunge pe terenul de antrenament
Jucătorii din Mali au fost nevoiţi să intre pe un geam pentru a ajunge pe terenul de antrenament

Africii Gazdele competiţiei le fac zile negre adversarelor. Organizatoarea Cupei Africii din acest an apelează la măsuri nu tocmai „ortodoxe“ pentru a-şi asigura calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

Încă din prima zi, contracandidatele din Grupa A, Mali, Malawi şi Algeria, care împart acelaşi teren de antrenament în capitala Luanda, au simţit din plin ce înseamnă să te lupţi pentru calificare cu ţara gazdă. Cei din Malawi s-au plâns primii de faptul că nu au avut libertatea şi timpul necesare pentru a-şi exersa planurile de joc înaintea meciului direct cu Angola, câştigat de ultimii cu 2-0.

Apoi Mali a simţit răzbunarea gazdelor pentru acel 4-4 din primul meci, când a revenit „miraCarlos" de la 4-0. Sâmbătă, Algeria avea programat antrenamentul de la ora 15.30, în timp ce Kanoute şi compania dispuneau de teren două ore mai târziu.

Orarul a fost inversat de organizatori, însă aceştia au „omis" să îi anunţe şi pe cei din Mali, care s-au prezentat la ora stabilită iniţial. Spre surprinderea lor, Algeria tocmai începuse antrenamentele şi în plus şi cu porţile închise.

Malienii au aflat ce se întâmplă intrând pe geam în complex, ca apoi să se întoarcă decepţionaţi la hotelul unde sunt cazaţi şi să piardă astfel o importantă şedinţă de antrenament înaintea ultimei etape a grupei. Etapă în urma căreia Angola poate merge în sferturi dacă obţine cel puţin o remiză cu Algeria, iar Malawi nu pierde cu Mali.

Cupa Africii

Ieri
Grupa D

Gabon -Tunisia 0-0
Camerun - Zambia
S-a terminat după închiderea ediţiei
Clasament: 1. Gabon 4p, 2. Tunisia 2p, 3. Zambia 1p, 4. Camerun 0p.

Azi
Grupa A (ultima etapă)

Angola - Algeria 18.00, Eurosport
Mali - Malawi 18.00
Clasament: 1. Angola 4p, 2. Malawi 3p, 3. Algeria 3p, 4. Mali 1p.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite