Articol publicitar

Anglia, primul gigant care confirmă?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotele britanicilor au crescut după gafele făcute de Argentina, Germania şi Brazilia, iar Superbet vă oferă şi nişte speciale interesante pentru partida cu Tunisia, de la Volgograd

Granzii au cam dat-o în bară în acest start de Campionat Mondial la nişte cote derizorii, iar toată lumea îi aşteaptă pe englezi să salveze imaginea celor puternici. La fel şi pariorii, care se gândesc acum de două ori să sară pe favorit în Tunisia – Anglia. 

Băieţii lui Garteh Southgate primesc o cotă de 1,47 la victorie, dar tot cam atât au avut Germania şi Brazilia şi aţi văzut ce s-a întâmplat. În acest context, mai mult ca oricând, sunt binevenite pariurile speciale care vă ajută să evitaţi elegant o eventuală surpriză şi să scăpaţi de ultima partidă a zilei de luni cu biletul încă viu. Iar Superbet vi le-a pregătit regeşte! 

Cum joacă englezii, unul dintre cele mai interesante e legat de cornere, care sunt aşteptate să cadă pe bandă rulantă sub asediul centrărilor venite din benzile lui Walker şi Young. La minimum 12 în meci aveţi o super-cotă de 2.35, iar pentru măcar şapte în contul englezilor, pentru că ei sunt responsabili la acest capitol, o cotă de 1.80. 

Tunisienii formează o naţională foarte agresivă şi destul de indisciplinată, ceea ce ne poate duce cu gândul spre un alt posibil pariu special de mare efect: primul cartonaş roşu încasat de un african, la o cotă de 7. Acest pronostic însoţit şi de penalty ridică cota la 9.50, iar o eventuală ratare a loviturii de departajare vă este premiată cu de 9 ori suma investită. Kane marcator şi Anglia câştigătoare, la o cotă de 2.25, cartonaş galben arătat până în minutul 20, la o cotă de 5.00, sau un prim gol marcat cu capul, tot la o cotă de 5.00, sunt doar câteva din multitudinea de pariuri speciale pe care le găsiţi în secţiunea simbolizată cu steluţă la Tunisia – Anglia, pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite