Iordănescu l-a vizitat pe Ancelotti în cantonamentul lui Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordănescu ia "notiţe" de la Ancelotti
Iordănescu ia "notiţe" de la Ancelotti

Selecţionerul României a fost în vizită în cantonamentul lui Real Madrid, unde s-a întâlnit cu antrenorul Carlo Ancelotti. Vizita lui Iordănescu la Madrid face parte dintr-un program special conceput de FRF şi destinat staff-ului tehnic al naţionalei noastre.

Toţi antrenorii care alcătuiesc staff-ul tehnic al României, în frunte cu Anghel Iordănescu, au plecat în cantonamentele celor mai importante echipe de club ale Europei pentru a "fura" meserie de la antrenori celebri. Selecţionerul a ales să meargă în cantonementul lui Real Madrid, unde s-a întâlnit şi a dialogat cu Carlo Ancelotti. Iordănescu a asistat la antrenamentul de marţi dimineaţă al Realului, iar la finalul sesiunii de pregătire i-a salutat pe toţi componenţii staff-ului madrilen. 

În afară de selecţioner, şi secunzii acestuia au beneficiat de acest proiect pus la dispoziţie de FRF. Astfel, Moldovan ar putea ajunge la Arsenal, Ionuţ Badea la Chelesea, iar Daniel Isăilă la Barcelona sau Atletico Madrid. 

"Sper să fiu acceptat să intru la antrenamentele lui Arsenal. Am primit un răspuns negativ anul trecut. Iordănescu e în momentul de faţă la Real Madrid, în primul stagiu. Ionuţ Badea a aplicat la Chelsea, iar Daniel Isăilă la Barcelona sau Atletico. Eu am ales Arsenal pentru că sunt fan Wenger, a construit o grămădă de echipe, vreau să văd modul în care lucrează. Ca opţiune secundară am ales PSG sau Man Cty. Mă interesează modul de gestionare a unui grup de vedete. Iniţiativa a fost a staff-ului federal, oficialii ne-au pus la dispoziţie totul, e foarte important pentru noi. Avem foarte multe de învăţat", a spus Moldovan la Dolce Sport.

Proiectul conceput de FRF reprezintă doar o etapă din programul de colaborare tehnică pe care FRF îl organizează în 2015 cu mari cluburi din Europa, proiect de care va beneficia staff-ul tehnic al reprezentativelor României, informează frf.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite