Anghel Iordănescu, dezamăgit de prestaţia Stelei cu Ajax. "Generalul" a criticat apărarea roş-albastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu încă mai crede în calificarea Stelei în optimile Europa League FOTO Mediafax
Anghel Iordănescu încă mai crede în calificarea Stelei în optimile Europa League FOTO Mediafax

Fostul antrenor al naţionalei României, Anghel Iordănescu, a comentat evoluţia steliştilor în meciul cu Ajax, punctând plusurile şi minusurile trupei lui Reghecampf în meciul de pe Amsterdam ArenA.

Iordănescu a fost nemulţumit de lejeritatea cu care fundaşii Stelei au tratat fazele fixe, menţionând că printre vinovaţii eşecului se numără şi Vlad Chiricheş, responsabil pentru primul gol primit de stelişti. „Steaua putea să obţină mai mult, trebuia să corecteze greşelile apărute în ultima vreme. Să primeşti din nou gol dintr-o fază fixă, să greşească apărarea la golul doi în modul în care a făcut-o... 

Ceea ce s-a spus despre Chiricheş l-a făcut să nu înţeleagă că mai are mult de munca, însă eu cred că el îşi va da seama că are multe aspecte pe care trebuie să le corecteze începând de la marcaj, jocul aerian, să joace mai simplu. Însă nu ştiu dacă e suficient de bun să joace acolo unde se vrea vândut pe 15 milioane de euro”, a spus Iordănescu la Dolce Sport.

Deşi Steaua a pierdut prima manşă a şaisprezecimilor, „Generalul” e convins că ecuaţia calificării nu este încă rezolvată, deşi e conştient că returul va fi la fel de dificil. „Nu era normal la Pintilii să fie eliminat, mai ales în condiţiile în care Bourceanu lipsea la Bucureşti. Acel fault la mijlocul terenului nu-şi avea rostul. Chiar dacă Stelei îi va fi aproape imposibil să se califice, sper măcar la o victorie. Eu cred în valoarea jucătorilor, însă fotbalul românesc nu poate fi competitiv la cel mai înalt nivel”, a adăugat Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite