Andy Murray a renăscut: Decizie luată de fostul lider mondial în privinţa noului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andy Murray are trei titluri de Grand Slam în palmares, două la Wimbledon (2013, 2016) şi unul la US Open (2012)
Andy Murray are trei titluri de Grand Slam în palmares, două la Wimbledon (2013, 2016) şi unul la US Open (2012)

Cariera britanicului de 33 de ani părea încheiată, la un moment dat, din cauza durerilor insuportabile la şold. Între timp însă, operaţiile la care a fost supus l-au readus în circuitul masculin.

Dacă absenţa lui Federer e o lovitură pentru organizatorii Australian Open, în schimb, ei au reuşit să convingă un alt nume mare din circuitul ATP să facă deplasarea la Melbourne.

Vorbim despre britanicul Andy Murray (33 de ani, 122 ATP), care, la rândul său, a fost chinuit de probleme medicale majore, în ultimii ani. Murry, cu cinci finale pierdute la Melbourne, a jucat ultima dată la Australian Open 2019, fiind eliminat în turul I. Atunci, a şi spus că, din cauza durerilor insuportabile de la şold, s-ar putea să nu mai revină la Australian Open, luând în calcul încheierea activităţii. Acum însă, Murray se simte mai bine şi tocmai a acceptat un wild-card din partea organizatorilor. 

Până să joace la „Open-ul Vesel“, Murray va debuta în sezonul 2021, în cadrul turneului de la Delray Beach (Florida), care se va desfăşura, între 7-13 ianuarie. 

Murray a disputat doar şapte partide în 2020 (3 victorii, 4 înfrângeri) şi ultima sa apariţie pe teren a fost la 22 decembrie, în cadrul demonstrativului „Battle of Brits“, la Londra, unde l-a învins pe Cameron Norrie (71 ATP), scor 6-4, 7-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite