Andreescu a tăiat în carne vie: Bianca a dat afară antrenorul care a adus-o în elită printr-un anunţ pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA) a luat o primă decizie dură, după un sezon dezolant, cu 11 victorii în doar 15 meciuri disputate.

Bianca Andreescu rămâne o jucătoare de Top 10, însă, mai degrabă, datorită pandemiei, care a anulat multe turnee în 2020 şi le-a oferit jucătoarelor un clasament protejat.

Pentru că, dacă ne uităm la ce a făcut „Bibi“ pe teren, în ultimii doi ani, rămânerea ei în Top 10 e, practic, inexplicabilă din perspectiva rezultatelor. În 2020, canadianca n-a jucat deloc. Iar acum, excluzând turneul de la Miami, unde a avansat până în finală, după care s-a retras în timpul meciului cu Barty, Andreescu a dezamăgit în marile competiţii. A ieşit în turul II la Australian Open, în februarie, şi în primul tur, la French Open.

Acum, într-o încercare de a-şi relansa cariera, Bianca a anunţat că nu va mai lucra cu Sylvain Bruneau, antrenorul pe care îl avea de patru ani şi sub comanda căruia a ajuns în elita tenisului feminin. În schimb, „Bibi“ a anunţat că se va pregăti mai mult sub îndrumarea antrenorilor de la Federaţia Canadiană de Tennis (n.r. - Tennis Canada).

„Au fost patru ani incredibili. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am realizat împreună şi pentru toate amintirile noastre. Sylvain a fost mai mult decât un antrenor. A fost, practic, un membru de familie. Prietenia noastră va rămâne pentru întotdeauna“, a scris Andreescu pe Twitter, anunţând că va renunţa la antrenorul ei, fost căpitan în echipa de Fed Cup a Canadei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite