Andreescu, de nerecunoscut: Ce poză sexy a postat pe Instagram înaintea revenirii pe teren FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca (20 de ani, 7 WTA) are cifrele unei jucătoare care se apropie de finalul carierei, cu doar 12 meciuri în 2021 (9 victorii, 3 înfrângeri), însă e foarte activă pe reţelele de socializare.

Bianca Andreescu are o carieră demnă de Dosarele X! La doar 20 de ani, ea a suferit atât de multe accidentări, cât n-au alte sportive într-o carieră întreagă. 

De altfel, în 2020, canadianca n-a jucat niciun meci! Iar în 2021, când şi-a anunţat revenirea în circuit, are aproape la fel de multe abandonuri şi retrageri ca şi meciuri jucate!

De altfel acum, când se apropie French Open (30 mai - 13 iunie), „Bibi“ n-are niciun meci pe zgură! Ea a ratat turneul de la Madrid, după ce a luat COVID-19, iar la cel de la Roma a renunţat, spunând că nu vrea să stea în carantină, potrivit legilor din Italia. Abia astăzi, la Strasbourg, Andreescu va juca primul meci din acest sezon pe covorul roşu, cu Lazaro Garcia (279 WTA).

Înainte de acest meci, Bianca a avut o postare pe Instagram prin care şi-a expus noul look, după cum se poate vedea mai jos:

Andreescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite