Andreescu, sub lupa unei legende: Ce crede Martina Navratilova despre Bianca şi viitorul ei în lumea tenisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu (24 WTA) e jucătoarea momentului, după ce a câştigat titlul la Indian Wells, turneu care e văzut, neoficial, drept „Al 5-lea Grand Slam“.

La 18 ani, Bianca Andreescu are lumea tenisului la picioare! Iar mulţi specialişti sunt de părere că triumful de la Indian Wells a fost doar primul dintr-o listă lungă de performanţe care vor urma pentru canadianca născută din părinţi români.

Fosta mare jucătoare, Martina Navratilova, e şi ea de părere că Andreescu va avea o carieră glorioasă în tenis, făcând o serie de declaraţii categorice în acest sens pentru BT Sports.

Ce a spus Martina Navratilova?

Anul trecut, Osaka a fost marea surpriză (n.r. – la Indian Wells), iar anul acesta e Andreescu. Va fi, cu siguranţă, în top 10 WTA, dacă nu cumva chiar mai sus, dacă va continua aşa. N-am niciun dubiu! 

*În finala cu Kerber, de fiecare dată când ne gândeam că «Asta e» sau că n-are jocul, încrederea sau picioarele, Bianca ne demonstra că ne înşelam! A venit de nicăieri şi a meritat să câştige Indian Wells. A jucat incredibil şi e aici ca să rămână! 

*Abia aştept să văd cum va deveni o jucătoare şi mai bună. E precum Andy Murray! Are tot ce-i trebuie, pur şi simplu, are o încredere magnifică în ea.

*Cel mai mult îşi poate îmbunătăţi lovitura de forehand, are probleme cu ea când devine nervoasă. Din punct de vedere fizic, va deveni mai puternică, odată cu trecerea timpului. Totuşi, are nişte lovituri de excepţie. Are un IQ al tenisului de zile mari, iar loviturile sale sunt senzaţionale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite