Andreescu, lovită de încă un necaz: Are COVID-19 şi a povestit cum a fost depistată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca a lipsit de pe teren, timp de 15 luni, între 30 octombrie 2019 şi 8 februarie 2021. Iar de când a revenit în circuitul feminin, a reuşit să lege doar 12 meciuri (9 victorii, 3 înfrângeri).

Bianca Andreescu (6 WTA) are la 20 de ani atât de multe probleme medicale, încât impresia e că vorbim despre o sportivă aflată la final de carieră!

Numai în acest sezon, din cauza accidentărilor, „Bibi“ a fost nevoită să se retragă de la Doha şi Dubai. Iar când a revenit pe teren, după o altă perioadă de inactivitate, la Miami Open, s-a „rupt“ în finala turneului, în al doilea set al confruntării cu Ashleigh Barty. Se întâmpla la data de 3 aprilie, iar de atunci Andreescu a lipsit iarăşi din circuit.

Ea era înscrisă acum la Madrid, însă va rata şi această întrecere. Motivul l-a dezvăluit chiar ea, pe reţelele de socializare: „După ce am avut două teste negative, înaintea zborului meu spre Madrid, când am ajuns la aeroport, am fost informată că cel de-al treilea test a furnizat un rezultat pozitiv şi că am COVID-19. De aceea, nu voi juca la Madrid Open, în această săptămână. Mă simt bine, mă odihnesc şi respect protocoalele sanitare. Abia aştept să revin pe teren, cât de curând“, a spus Andreescu. 

27 aprilie e data la care va începe turneul de la Madrid.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite