Andreescu, declaraţii superbe despre românca de la care s-a inspirat: „E un om minunat! Am avut şansa să mă văd cu ea“

Andreescu, declaraţii superbe despre românca de la care s-a inspirat: „E un om minunat! Am avut şansa să mă văd cu ea“

Probabil, mulţi s-au gândit că Simona Halep a fost o sursă de inspiraţie pentru Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA). De fapt, lucrurile au stat cu totul altfel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a ţinut să sublinieze că nu există o relaţie de prietenie între ea şi Andreescu şi, judecând după declaraţiile fostului lider mondial şi cele ale Biancăi, e clar că, într-adevăr, nu există prea multe conexiuni între cele două.

Canadianca de origine română a şi dezvăluit, potrivit Digi Sport, cine e sportiva de la care s-a inspirat cel mai mult în drumul ei spre succes. 

„Ce a obţinut Nadia (n.r. - Comăneci) e cu adevărat incredibil. Provenim din România şi e plăcut să vezi o altă româncă descurcându-se bine. Avem o conexiune specială. Ea e celebră în Canada, eu la fel, amândouă suntem românce. Am avut şansa să o întâlnesc. E un om minunat şi o inspiraţie pentru mulţi, inclusiv pentru mine“, a afirmat Andreescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: