Andreea Esca şi fotbalul: Jucătorul de care era îndrăgostită şi omul care nu-i răspundea la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea ştirilor Pro TV a avut, de-a lungul carierei, conexiuni şi cu lumea sportului-rege, mai întâi, ca un simplu suporter, iar apoi din motive profesionale.

Andreea Esca şi-a câştigat locul în istoria televiziunilor din România, fiind, cu siguranţă, cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri de la noi. Simpatică şi cu un zâmbet cald, Andreea e şi foarte comunicativă, calitate care, cu siguranţă, a ajutat-o în carieră.

La o zi după celebra emisiune matinală difuzată de Pro X, în care ministrul Ionuţ Stroe s-a văzut în chiloţi, Andreea Esca a fost invitata lui Mihai Mironică. De această dată, emisiunea n-a furnizat nicio fază antologică, precum cea din ediţia de duminică, însă declaraţiile făcute de Andreea, legate de fotbal, au fost destul de interesante.

Ce a spus Andreea Esca?

*Răducioiu era preferatul meu de la Dinamo. A fost coleg de şcoală cu mine. Eu eram clasa a 8-a, iar el era clasa a 10-a. Deja juca la echipa de tineret şi avea un prieten la şcoală şi toată ziua băteau mingea în curtea şcolii.

*Toate fetele erau leşinate şi se uitau la ei cum se joacă. Răducioiu era şi foarte drăguţ. Era blond, cârlionţat şi cu ochi albaştri. De acolo a început pasiunea pentru Dinamo. Am zis că dacă ţin cu Dinamo la fotbal, trebuie să ţin peste tot, la toate sporturile. Aşa s-a întâmplat.

*Am alergat ca o nebună atunci (n.r. - înaintea Galei Hagi pe care a acoperit-o ca reporter Pro TV). Am hărţuit o mulţime de oameni, pe Victor Piţurcă, fraţii Becali. Piţurcă nu-mi mai răspundea la telefon. Îmi doream enorm să fac un interviu cu Gică Hagi. Aceasta era misiunea mea. Trebuia să vorbesc cu el înainte să se retragă, la «Gala Hagi».

*În cele din urmă, am reuşit să ajung la el. Trebuia să intrăm în emisie, eram primul moment din jurnalul de ştiri. Iar el nu apărea în cadru, credeam că îmi explodează bila. Ca de obieci, după moment, eşti fericit că ţi-a ieşit, nu mai contează chinurile prin care ai trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite