Andreea Aanei, triplă medaliată cu bronz la CE de haltere de la Tel Aviv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportiva română Andreea Aanei a câştigat, sâmbătă, trei medalii de bronz în cadrul Campionatului European de haltere din Tel Aviv, categoria plus 75 de kilograme, informează AFP.

Halterofila din România, în vârstă de 21 de ani, a reuşit astfel să cucerească o medalie de bronz la smuls, după ce a ridicat 111 kilograme, fiind devansată de sportivele rusoaice Tatiana Kaşirina (143 kg) şi Iulia Konovalova (115 kg).

De asemenea, o altă medalie pentru Andreea Aanei a venit după ce sportiva din România a reuşit să ridice 138 de kilograme, înaintea ei situându-se tot sportivele din Rusia.

La total, Andreea Aanei a obţinut tot medalia de bronz (249 de kilograme), înaintea ei clasându-se Tatiana Kaşirina (323 kg - locul întâi) şi Iulia Konovalova (265 kg - locul al doilea).

România a obţinut la Europenele din Israel nouă medalii: Florin Croitoru (cat. 56 kg), două medalii de aur; trei medalii de argint pentru Loredana Toma, o altă medalie de argint pentru Bianca Molie şi trei de bronz pentru Andreea Aanei.


Citeşte şi:

Botoşani: PORTRET: Andreea Aanei, Ridică haltere pentru Jocurile Olimpice

Tînăra a început să practice acest sport în urmă cu doi ani şi deja este cea mai bună în Europa la categoria ei de vârstă.

Povestea triplei medaliate cu argint la Campionatele Europene de Haltere. Ridică zilnic câteva mii de kilograme

Loredana Toma, o sportivă de 18 ani, legitimată la CS Botoşani, a câştigat trei medalii de argint la Campionatele Europe de Haltere, de la Tel Aviv.

România a pornit „aspiratorul de medalii“ la Europenele de haltere: Mădălina Molie a luat argintul

Ziua şi clasarea pe podium pentru sportivii tricolori, care se află la Tel Aviv. După Loredana Toma, astăzi, colega ei a dat şi ea lovitura.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite