Andrea Mancini, fiul antrenorului de la Manchester City: „Tatăl meu ştie mai mult fotbal decât Jose Mourinho“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Mancini este lăudat de fiul său, Andrea Mancini
Roberto Mancini este lăudat de fiul său, Andrea Mancini

Andrea Mancini a făcut o analiză sumară a situaţiei lui Manchester City, al cărei antrenor este tatăl său, Roberto Mancini.

Andrea Mancini a terminat aventura sa cu Manchester City, la care a jucat până în sezonul trecut. „Este greu când antrenorul echipei la care joci este tatăl tău“, spune atacantul care şi-a încheiat socotelile cu liderul din Premier League şi urmează să evolueze în Primera Division.

Tânărul suferă din cauza inactivităţii sale ca fotbalist şi îşi caută acum un loc în „Pucela“, conform cotidianului Marca. Acesta a ajuns la Real Valladolid, pentru care nu a apucat încă să joace vreun meci, din raţiuni ce ţin de birocraţie.

„Trebuie să aştept pentru a putea vedea dacă voi juca săptămâna viitoare şi dacă voi debuta la Valladolid“. Între timp, atacantul nu a pierdut vremea şi s-a antrenat cu Miroslav Djukici, tehnicianul echipei.

Fiul lui Roberto Mancini se consideră un jucător de calitate, care se luptă mereu cu mingea, pe scurt: un veritabil număr 10. „Dacă ar fi să mă compar cu cineva din clubul meu, semăn cu Oscar, lucrez mereu pentru echipă“.

Andrea Mancini împărtăşeşte părerile antrenorului lui Manchester City: „Nu înţeleg criticile, tocmai am fost campionat în Premier League, împreună cu City, care nu mai câştigase de 44 de ani. Mai mult decât atât ce pot să fac?“.

Întrebat de posibilele asemănări între Mourinho şi Mancini, jucătorul lui Valladolid a intrat în detalii: „Nu se poate face comparaţie. Tatăl meu a fost jucător mulţi ani şi acest lucru se observă. Are multă experienţă şi ştie mai multe despre fotbal decât Mourinho. Tehnicianul lui Real Madrid e un bun psiholog, mai motivant, ştie să gestioneze situaţiile limită. Antrenorul ideal ar fi un amestec dintre cei doi“.

Andrea Mancini, care iubeşte Valladolid în special şi Spania în general, despre care spune că „seamănă mult cu Italia“, crede că tatăl său poate câştiga campionatul. „El a câştigat campionatul în Italia şi Anglia. Contractul său cu City va expira în 2017 şi atunci va veni în Spania, să câştige tot ce e posibil aici“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite