Andone a fost încurajat să candideze la şefia FRF: „Fălcosul“ a dezvăluit numele conducătorului care l-a sunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone (stânga) a câştigat două titluri cu CFR şi a rămas în relaţii bune cu Mureşan (dreapta) şi cu Paszkany
Andone (stânga) a câştigat două titluri cu CFR şi a rămas în relaţii bune cu Mureşan (dreapta) şi cu Paszkany

Gică Popescu e favoritul numărul 1 la înlocuirea lui Mircea Sandu în fruntea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), însă printre rivalii săi ar putea fi şi un antrenor cu rezultate remarcabile.

Ioan Andone a ţinut să lămurească cum stau lucrurile în ceea ce priveşte intrarea sa în cursa pentru şefia FRF. „Fălcosul“ a dezvăluit că a primit foarte multe telefoane de încurajare în acest sens, semn că lumea fotbalului românesc vrea o alternativă serioasă pentru Gică Popescu.

„M-a sunat domnul Paszkany. Am primit foarte multe telefoane, oamenii ar fi bucuroşi dacă aş candida. Ei au încredere în mine, în corectitudinea mea, în ce am făcut de când antrenez“, a spus Ando la Digi Sport.

Totuşi, el a lăsat de înţeles că, deocamdată, nu prea e hotărât să atace postul de preşedinte la FRF, invocând timpul rămas până la alegerile de la 5 martie. „Eu am o idee, o echipă, dar trebuie să te pregăteşti pentru aşa ceva un an de zile. Cel mai important gând e să antrenez în continuare. Mă gândeam să candidez şi la şefia FRF, încă nu sunt hotărât 100%, altfel aş fi făcut conferinţă de presă“, a continuat tehnicianul care ultima dată a pregătit FC Astana (Kazahstan).

„Îl voi susţine pe Gică Popescu“

„Fălcosul“ a făcut şi o analiză a celor care şi-au anunţat intenţia de a participa la alegeri. „Toţi candidaţii au atuuri, dar Gică Popescu are şansele cele mai mari. Eu cred mult că el va câştiga. E un nume, a fost un jucător exponenţial, e pregătit pentru a reuşi, am şi vorbit cu el. E ca o finală aici! Nu e important să joci, ci să câştigi. Votează multe echipe, nu poţi să ştii ce simpatii sunt. Dacă nu voi candida, îl voi susţine pe Popescu! Cred că e cel mai în măsură să câştige. Ar fi şi timpul lui!“, a încheiat Andone.

Pe lângă Gică Popescu, Răzvan Burleanu, Vasile Avram şi Marcel Puşcaş şi-au anunţat şi ei, în mod oficial, candidatura la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite