Ando nu are cu cine să se apere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea derby-ului de duminică cu Rapid, „Fălcosul” are mari probleme în defensivă, punctul nevralgic al roş-albilor de până acum.

Andone se ia cu mâinile de cap atunci când trebuie să alcătuiască primul 11 pentru partida cu giuleştenii. Dacă în atac sunt destule soluţii, iar mijlocul este viabil, în schimb în apărare e haos. Tehnicianul nu are niciun fundaş stânga de meserie valabil în lot, iar flancul drept e alcătuit din jucători care au gafat pe bandă rulantă.

Despărţirea de Pulhac şi Diabate au făcut ca soluţia pentru flancul stâng să se numească Bazzi, dar argentinianul acuză probleme medicale şi recuperarea lui până la derby e incertă.

Dacă nu va putea evolua, înlocuitorul său ar putea fi Scarlatache sau Moţi. Pe banda opusă sunt jucători ca Helder şi Homei, dar ambii au greşit atunci când s-a apelat la serviciile lor şi Ando ar putea încerca să retragă un mijlocaş în apărare pentru a evita erorile celor doi, În plus, nici în poartă nu există siguranţă: va apăra tot Curcă, cel care a gafat în partida de la Split când a încasat trei goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite