Mutări senzaţionale pentru doi dintre cei mai buni tehnicieni din lume: s-a anunţat unde vor ajunge Ancelotti şi Mourinho şi cât va câştiga fiecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Sezonul e pe final, iar cluburile mari din Europa au început deja să-şi definitiveze planurile pentru următoarea stagiune. Pentru a bate palma cu „Mou“, viitoarea sa echipă a plătit o sumă colosală, de neimaginat chiar şi pentru multe formaţii puternice din Occident.

Jose Mourinho la Chelsea, Carlo Ancelotti (actualmente la PSG), în locul său, la Real Madrid! Dacă despre iminenta revenire a portughezului în Premier League s-a tot vorbit, în schimb, surpriza vine din partea lui Ancelotti care va pleca de la echipa care va câştiga titlul în Franţa pentru a realiza ce n-a putut face „Mou“ la Madrid: să câştige Liga Campionilor.

Abramovici plăteşte 27 de milioane de euro

Potrivit „Daily Mail“, plecarea lui Mourinho de la Real Madrid, înainte de expirarea acordului său, a fost posibilă datorită unui efort financiar incredibil făcut de patronul lui Chelsea, Roman Abramovici. Astfel, magnatul rus le-a achitat 15 milioane de euro spaniolilor, sumă ce a reprezentat clauza de reziliere a contractului portughezului, pentru a-i oferi apoi acestuia un salariu stagional de 12 milioane de euro!

Tehnicianul celor de la Tottenham, Andres Villas-Boas, portughez şi el şi bun prieten cu Mourinho, a confirmat şi el revenirea tehnicianului în Premier League. 

„Decizia a fost deja luată. Mourinho pare fericit să se întoarcă în Anglia“, a afirmat Villas-Boas.

Real Madrid îl ia pe Ancelotti

„Galacticii“ s-au mişcat repede şi sunt aproape de a finaliza tratativele cu cel care va fi înlocuitorul lui „The Special One“: Carlo Ancelotti.

Informaţia a apărut, încă de luna trecută, în presa franceză, iar ultimele declaraţii ale tehnicianului italian au confirmat, în mare măsură, că el se va despărţi de PSG.

„Acum vreau să câştig titlul în Franţa. Îmi e bine la Paris, dar Realul nu se poate refuza“, a spus Ancelotti care, susţine L'Equipe, pregăteşte deja primul transfer la Real Madrid: Marco Verratti, actualul său elev la PSG.

La Paris, tehnicianul italian încasează 5,5 milioane de euro pe an, contractul său fiind valabil până în 2015. Dacă va semna cu Real Madrid, el va primi un salariu stagional de 7 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite