Ancelotti, prima Ligă a Campionilor fără amanta româncă. Antrenorul lui Real Madrid a avut o viaţă intimă încurcată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti este omul momentului în fotbalul european, după ce a reuşit să câştige Liga Campionilor cu Real Madrid, al zecelea astfel de trofeu din istoria clubului.

Pentru italianul în vârstă de 54 de ani, este a treia Ligă din palmaresul personal, după cele câştigate cu AC Milan, în 2003 şi 2007. În plan personal, diferenţa faţă de cele precedente este dată de faptul că Ancelotti nu o mai are alături pe Marina Creţu, amanta româncă alături de care a trăit şapte ani.
Cei doi au fost împreună din 2003 până în 2010, când s-au despărţit deoarece italianul de 54 de ani întârzia să-şi oficializeze relaţia cu Marina. El era căsătorit de 24 de ani cu Luisa Gibellini şi împreună au doi copii mari, Katia (30 ani) şi Davide (24 ani), care au rămas să locuiască alături de mama lor în castelul familiei de le Felegara, de lângă Parma.
Ancelotti a cunoscut-o pe Marina Creţu în Italia, pe când aceasta lucra ca hostess, iar diferenţa de 19 ani dintre ei nu a fost un impediment al relaţiei lor. S-au iubit ani de zile, mai mult sau mai puţin cu discreţie,  s-au despărţit de câteva ori, iar în 2010 au pus punct legăturii. Marina îşi dorea o relaţie oficială, sătulă să fie amantă, sau măcar un copil cu antrenorul italian, dar acesta n-avea chef să-şi complice viaţa mai mult decât o făcuse. Totuşi, Marina susţine că n-a fost amanta lui Ancelotti şi iubita lui oficială. „Am locuit în aceaeşi casă cu el şi cu fiica lui. Carlo era în proces de divorţ. Se separase de soţie când era cu mine”, a declarat ea după despărţirea de Ancelotti.

ancelotti

Carlo şi Luisa, prima soţie

ancelotti

 Carlo şi românca Marina


Carlo şi Mariann, actuala iubită

ancelotti

Cert e că, după ce a lăsat-o pe Marina, Ancelotti a divorţat şi de soţia Luisa şi la scurt timp s-a aruncat în braţele unei alte femei. Mariann Barrena este o spanioloaică blondă, licenţiată în finanţe, pe care Carlo a cunoscut-o la Londra, în timpul mandatului său de la Chelsea. Mariann e născută în Canada, la Vancouver, unde a trăit mare parte din viaţă, dar relaţia cu Ancelotti a determinat-o să se mute mai întâi, la Londra, apoi la Paris, iar acum la Madrid. Are şi ea o fiică, Chloe, de 17 ani, dintr-o relaţie cu un magnat în domeniul mineritului, care studiază la Londra. De altfel, Mariann şi Carlo s-au cunoscut pe malurile Tamisei, în timpul unei vizite a acesteia la fiica sa.
Relaţia cu Barrena pare să fi pus punct tumultoasei vieţi sentimentale a lui Carlo Ancelotti. El a rămas în relaţii cordiale atât cu fosta soţie, Luisa, cât şi cu fosta amantă, Marina. Românca şi-a găsit iubirea în braţele altui bărbat şi are o fetiţă, de doi ani, Amelie. S-a zvonit chiar că Ancelotti ar fi vrut să-i boteze copilul Marinei, dar informaţia nu s-a adeverit. Marina Creţu, devenită între timp Lixandru, a dezvăluit că şi-a cunoscut actualul soţ la semafor şi că a fost dragoste la prima vedere. Nu de aceeaşi părere e fosta soţie a soţului, care a acuzat-o în diverse emisiuni televizate că i-a distrus căsnicia.

E blând ca un bunic
Carlo Ancelotti are reputaţia unui antrenor cu foarte mult bun simţ, deloc vulcanic, şi care-i cimentează relaţii pe încredere şi respect. Este exact opusul lui Jose Mourinho şi poate tocmai de aceea, a avut succes la Real, o echipă cu un vestiar gata să explodeze din cauza relaţiei cu portughezul. Presa iberică îl aseamănă pe Ancelotti cu Vicente Del Bosque, selecţionerul Spaniei, „bunicul” care a luat CM 2010 şi CE 2012. Lui Ancelotti îi place disciplina, dar nu impune nimănui să facă ceva doar că aşa ar vrea el. Cei care nu-i respectă indicaţiile se exclud automat. El lasă jucătorilor destulă libertate, mai ales în afara antrenamentelor şi nu e genul de tehnician care vrea să controleze obsesiv totul.

3 Ligi ale Campionilor are Ancelotti ca antrenor, două cu Milan şi unul cu Real Madrid. El a câştigat două şi ca jucător, cu Milan.

14 trofee ca jucător are Ancelotti şi tot 14 ca antrenor a strâns italianul în palmaresul său

CV Carlo Ancelotti
Data naşterii: 10 iunie 1959
A jucat la: Parma (1976-1979), Roma (1979 - 1987), Milan (1987-1992)
Meciuri/ goluri la naţională: 26/1
A antrenat: Reggiana (1995-1996), Parma (1996-1998), Juventus (1998-2001), Milan (2001-2009), Chelsea (2009-2011), PSG (2011-2013), Real Madrid (2013 – prezent)


 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite