Anamaria Prodan a „turbat“ din cauza unei brunete: S-a aflat cine e fata pentru care Alexa a luat un pumn în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan şi Dan Alexa au vorbit despre un diferend apărut din cauza unor fotbalişti duşi de impresarul FIFA la Astra, însă, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Dumitru Dragomir a sintetizat perfect scandalul uriaş în urma căruia antrenorul Astrei Giurgiu a luat un pumn de la Anamaria Prodan, compromiţându-şi cariera la doar 39 de ani.

„Nu mă bag în intimităţile fiecăruia, mai ales că, dacă e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt geloşi! Iar dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele. Şi atunci să le fie de bine. Pentru bani s-au bătut împăraţi, regi, darămite muritori ca ei!“, a afirmat fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). 

Totuşi, dintre cele două variante lansate de Dragomir, prima pare a fi cea corectă. Ea a fost dezvoltată, astăzi, de site-ul prosport.ro, care a dezvăluit cine e femeia din cauza căreia Anamaria Prodan a făcut o criză de gelozie şi l-a bătut pe Dan Alexa cu care se vehiculează că ar avea o relaţie de mai mulţi ani.

Sursa citată a dezvăluit că pe prietena oficială a lui Alexa o cheamă Andrada Daiana Sorescu, o brunetă din Timişoara cu care Alexa a şi fost, săptămâna trecută, la Mamaia. Andrada a fost, sâmbătă, la meciul Astra – FC Botoşani şi, aflând de prezenţa ei, Anamaria a „turbat“. 

La ieşirea de la stadion, Prodan a văzut cum „rivala“ ei îl aşteaptă pe antrenorul Astrei. Furioasă, impresarul FIFA s-a întors în interiorul arenei, acolo unde l-a bătut pe Alexa. Prosport.ro mai scrie că, după acest moment halucinant, antrenorul Astrei şi Anamaria au urcat într-un birou, unde au vorbit vreo zece minute. Ulterior, în birou şi-ar fi făcut apariţia şi Andrada, cei trei vorbind încă jumătate de oră. La plecare de la stadion, Anamaria Prodan chiar l-a pupat pe obraz pe Dan Alexa, iar pe Andrada a salutat-o fără să o privească.

VEZI CUM ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite