Anamaria Prodan, făcută praf de prima soţie a lui Reghecampf: „S-a culcat cu el în cantonament!“

Anamaria Prodan, făcută praf de prima soţie a lui Reghecampf: „S-a culcat cu el în cantonament!“

Divorţul anului în România e un subiect intens mediatizat, iar gaz pe foc a pus Mariana Pffeifer, care, la rândul ei, a fost înşelată de actualul antrenor al Craiovei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceea ce se întâmplă, în aceste zile, în relaţia Anamaria Prodan (48 de ani) - Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) e, practic, o repetare a felului în care s-a încheiat şi prima căsnicie a lui „Reghe“.
 
Pentru că atunci, Laurenţiu, fotbalist la vremea respectivă, divorţa de Mariana Pffeifer pe care o înşelase, în mod repetat, cu Anamaria Prodan. Acum, „Reghe“ se desparte de impresarul FIFA, aşteptând, în curând, un copil cu Corina Caciuc. Aceasta a trecut de la statutul de amantă la viitoarea soţie.
 
Văzând ce se întâmplă, Mariana Pffeifer s-a simţit răzbunată pentru modul în care Anamaria Prodan i-a stricat căsnicia, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar acum, în dialog cu cancan.ro, Mariana a oferit alte declaraţii virulente.
 
Ce a spus prima soţie a lui Reghecampf?
 
*Este o minciună faptul că eu, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan am stat la masă şi am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună şi faptul că eu şi Laurenţiu eram despărţiţi de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relaţie pasageră cu Laurenţiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!
 
*Adevărul este că Laurenţiu şi Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul naţional de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naţionala de juniori, cazat la Hotelul Internaţional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Piţurcă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările