Anamaria Prodan, făcută praf de prima soţie a lui Reghecampf: „S-a culcat cu el în cantonament!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Divorţul anului în România e un subiect intens mediatizat, iar gaz pe foc a pus Mariana Pffeifer, care, la rândul ei, a fost înşelată de actualul antrenor al Craiovei.

Ceea ce se întâmplă, în aceste zile, în relaţia Anamaria Prodan (48 de ani) - Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) e, practic, o repetare a felului în care s-a încheiat şi prima căsnicie a lui „Reghe“.

Pentru că atunci, Laurenţiu, fotbalist la vremea respectivă, divorţa de Mariana Pffeifer pe care o înşelase, în mod repetat, cu Anamaria Prodan. Acum, „Reghe“ se desparte de impresarul FIFA, aşteptând, în curând, un copil cu Corina Caciuc. Aceasta a trecut de la statutul de amantă la viitoarea soţie.

Văzând ce se întâmplă, Mariana Pffeifer s-a simţit răzbunată pentru modul în care Anamaria Prodan i-a stricat căsnicia, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar acum, în dialog cu cancan.ro, Mariana a oferit alte declaraţii virulente.

Ce a spus prima soţie a lui Reghecampf?

*Este o minciună faptul că eu, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan am stat la masă şi am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună şi faptul că eu şi Laurenţiu eram despărţiţi de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relaţie pasageră cu Laurenţiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

*Adevărul este că Laurenţiu şi Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul naţional de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naţionala de juniori, cazat la Hotelul Internaţional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite