Anamaria Prodan îl distruge şi pe Man: „Dacă n-ai ce îţi trebuie în pantaloni...“. Cu ce îl ameninţă pe Denis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan trage la foc automat, după ce a ratat transferul carierei
Anamaria Prodan trage la foc automat, după ce a ratat transferul carierei

Scandalul născut în România, după modul în care s-a făcut trecerea lui Denis Man la Parma, continuă. Şi intră în etapa în care se fac referiri la bărbăţie.

Anamaria Prodan a apărut, luni dimineaţă, la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ştucan, şi a anunţat că îl va da în judecată pe Denis Man pentru că a rupt înţelegerea cu ea, înainte de a semna cu Parma. 

„Dennis, personal, mi-a spus că nu vrea să semneze cu ei (n.r. - firma fraţilor Becali). L-au obligat să semneze o hârtie de o zi. Denis, practic, a ieşit din contractul cu mine şi trebuie să plătească penalizările, care sunt mari. Eu cu Denis Man mă voi judeca în civil. Contractul e legal, atât pot spune. Mă voi adresa instanţelor din România şi Denis ştie lucrul ăsta. El a încălcat contractul, s-a lăsat şantajat, n-a avut puterea să refuze. Îmi doresc pentru Denis din toată inima mea să arate că poate, dar, ca jucător, dacă n-ai forţă şi ce îţi trebuie în pantaloni, stai cu capul în jos, nu mai eşti bărbat“, a spus impresarul FIFA, vorbind din Las Vegas, unde se află, în aceste zile.

CITEŞTE ŞI:

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre familia Becali: Cum e, de fapt, relaţia dintre Gigi şi Giovanni

Nu mai răspunzi la telefon, închizi telefoanele şi îmi dai un mesaj la final că ţi-e groază că ai semnat nişte acte cu Steaua, că aveai datorii la Gigi Becali şi că dacă mai vorbeşti cu mine, îţi ia Gigi Becali şi banii ăia. Un şantaj atât de urât şi ordinar! Scuză-mă, dar dacă nu suntem bărbaţi absolut deloc, ne judecăm!  Anamaria Prodan despre cum a fost tratată de Denis Man şi de tatăl său  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite