Anamaria Prodan ţine cu dinţii de Reghecampf: Declaraţii virulente după ce s-a vorbit de divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Se speculează, de ani buni, că Anamaria Prodan (48 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) sunt căsătoriţi doar de ochii lumii. Aceste zvonuri s-au intensificat, în weekend-ul trecut, după ce antrenorul a vorbit, deschis, despre divorţ.

Doar că declaraţia lui „Reghe“, care a făcut valuri în presa mondenă din România, s-a lovit de o dezminţire categorică din partea Anamariei Prodan!

Practic, în acest moment, impresarul FIFA refuză divorţul şi, după cum a explicat pentru „Fanatik“, nu există nicio şansă ca Anamaria Prodan şi „Reghe“ să-şi oficializeze despărţirea.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Nu! Am vorbit cu Laur şi, gata! Mi-a spus `Ana, opreşte circul ăsta`. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea îşi face bani pe imaginea noastră şi pe numele nostru. Mi-a spus: `Te implor, nici tu, nici copiii noştri, nu vreau să mai vorbiţi nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară`. Şi aşa voi face.

*E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (n.r. - discuţia despre divorţ), în familia mea, cu soţul meu. (…) Soţul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soţul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur şi vom muri împreună. Şi nu vreau să mai aud aşa ceva (n.r. - discuţii despre divorţ). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie.

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, alături de o poză cu ea şi cu Reghecampf?

*Pentru că este vorba despre noi doi şi toţi oamenii care nu au nimic de făcut, nimic de dovedit. Şi este despre noi doi şi toţi oamenii şi nu ştiu de ce nu-mi pot lua ochii de la tine!

15 ani au trecut de când Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează un cuplu. Cei doi s-au căsătorit, acum 13 ani, şi au şi un copil împreună.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite