Anamaria Prodan aduce un anonim în România: Pe cine l-a ales după ce l-a curăţat pe Miriuţă

Anamaria Prodan aduce un anonim în România: Pe cine l-a ales după ce l-a curăţat pe Miriuţă

Prezenţa Anamariei Prodan, impresar, în conducerea unui club de fotbal reprezintă o anomalie

Impresarul care a fost cooptat, de curând, în conducerea celor de la Hermannstadt a început să-şi plaseze oamenii la formaţia din Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

E clar: Hermannstadt va deveni o piaţă de desfacere pentru Anamaria Prodan şi jucătorii şi antrenorii pe care îi are sub contract. 
 
Nici n-a ajuns bine în stafful adiministrativ al clubului, că impresarul de 47 de ani a şi început să dea oamenii afară, ca să facă numirile în funcţie de interesele sale comerciale.
 
După ce s-a aflat de plecarea lui Miriuţă, Claudiu Rotar, unul dintre oficialii formaţiei sibiene, a confirmat pentru gsp.ro că Hermannstadt va fi preluată de antrenorul impresariat de Anamaria Prodan. „S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună“, a afirmat Rotar.
 
Astfel, Hermannstadt va fi pregătită de spaniolul Ruben Albes (35 de ani), care, în trecut, ca principal, a lucrat numai în ligile inferioare, la formaţii precum Novelda, Eldense, Valladolid B sau Celta Vigo B. 
 
La Hermannstadt, el va fi ajutat de doi conaţionali, Ivan Cabezudo (secund) şi de Toni Madrigal (preparator fizic).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările