Anamaria Prodan aduce un anonim în România: Pe cine l-a ales după ce l-a curăţat pe Miriuţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul care a fost cooptat, de curând, în conducerea celor de la Hermannstadt a început să-şi plaseze oamenii la formaţia din Sibiu.

E clar: Hermannstadt va deveni o piaţă de desfacere pentru Anamaria Prodan şi jucătorii şi antrenorii pe care îi are sub contract. 

Nici n-a ajuns bine în stafful adiministrativ al clubului, că impresarul de 47 de ani a şi început să dea oamenii afară, ca să facă numirile în funcţie de interesele sale comerciale.

După ce s-a aflat de plecarea lui Miriuţă, Claudiu Rotar, unul dintre oficialii formaţiei sibiene, a confirmat pentru gsp.ro că Hermannstadt va fi preluată de antrenorul impresariat de Anamaria Prodan. „S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună“, a afirmat Rotar.

Astfel, Hermannstadt va fi pregătită de spaniolul Ruben Albes (35 de ani), care, în trecut, ca principal, a lucrat numai în ligile inferioare, la formaţii precum Novelda, Eldense, Valladolid B sau Celta Vigo B. 

La Hermannstadt, el va fi ajutat de doi conaţionali, Ivan Cabezudo (secund) şi de Toni Madrigal (preparator fizic).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite